lørdag den 12. november 2016

Min nye bog frisk fra tryk

"Grafisk design fra A til Z" handler om de mange facetter, der omgiver visuel kommunikation, og hvordan de påvirker forståelsen af et budskab. Uanset om du har en privat blog, ejer en webshop, står for kommunikationen i et firma, arbejder med reklame og marketing eller bare drømmer om at gøre det, er der inspiration at hente.Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog med et særdeles visuelt baseret layout og indeholder mange gode råd og eksempler. 76 sider, 148 kr. Køb den her.

I bogen får du mine personlige råd, baseret på mere end 30 års erfaring som grafisk designer. Det er ikke nødvendigvis råd, du får i andre bøger om grafisk design eller lærer om på en grafisk uddannelse, men det er råd fra den virkelige verden, testet 100-vis af gange gennem årene, og hvis du bare tager noget af det til dig og anvender det på din egen kreative måde, så har du grundlaget for at blive en god grafisk designer.

Bogserien Visuel kommunikation i en nøddeskal er en praktisk bogserie med fokus på det, som er kernen i god kommunikation, nemlig systematik, forståelse og ikke mindst opmærksomhed.

Ingen kommentarer: